Solvens

Solvens nije samo knjigovodstvo i nije samo ured, već sustav u kojemu se poduzetnicima i onima koji to tek žele postati pružaju usluge usko specijalizirane usluge računovodstva, poslovnog savjetovanja i financijskog izvještavanja.

 

Nazivom “Solvens” namjera nam je bila stvoriti asocijaciju “nekoga tko rješava ono što poduzetnik sam ne može” u svijesti svih onih koji s nama odluče surađivati.

 

Ured kao takav postoji od 2016. godine, a obzirom na narav i vrstu posla kojeg obavljamo, naša osnovna misao vodilja jest: “Najskuplji je jeftin računovođa”.

Što je 3P?

3P = Potpuna poslovna podrška u sklopu koje poduzetnik dobiva cjelovitu, detaljnu i pouzdanu administrativnu i knjigovodstvenu poslovnu podršku na jednom mjestu.

 

Što dobivate u sklopu 3P usluge:

  • Naše neograničene savjete i poslovnu podršku
  • Administrativne usluge
  • Knjigovodstvene usluge
  • Posredovanje pri rješavanju pitanja zaštite na radu i zaštite okoliša
  • Mogućnost da izvršimo dubinsku procjenu Vašeg trenutnog poslovanja
  • Predložimo konkretne korake za poboljšanje

SVRHA, MISIJA I VIZIJA

Svojim financijskim, administrativnim i računovodstvenim znanjima i vještinama, stjecanim kroz proteklih 8 godina, ulaganjem ljubavi, istinske prisutnosti i sluha za poduzetništvo, biti na usluzi onima koji već posluju ali žele poslovati uspješnije, zadovoljnije, sigurnije, te onima koji nemaju baš ništa osim golemog žara i želje za ispunjavanjem svoje poslovne ideje.

Zašto?

Zato što imamo viziju sretnih, uspješnih i financijski samodostatnih pojedinaca i čitavih obitelji koji posluju pošteno, časno, moralno, plaćajući poreze i uživajući u svakodnevnom radu. Zato što imamo viziju prekrasne Hrvatske države kojoj sa zadovoljstvom plaćamo poreze zato što ih troši za bolje sutra nas i naše djece.

Zato što u našim snovima o budućnosti vjerujemo kako su institucije poput Porezne uprave, Financijske agencije, Ministarstava i državnih agencija, istinska potpora poduzetnicima i onima koji to žele postati.