Knjigovodstveni i računovodstveni servis u Puli

O nama

Solvens nije samo knjigovodstvo i nije samo ured, već sustav u kojemu se poduzetnicima i onima koji to tek žele postati pružaju usko specijalizirane usluge računovodstva, poslovnog savjetovanja i financijskog izvještavanja.

Nazivom “Solvens” namjera nam je bila stvoriti asocijaciju “nekoga tko rješava ono što poduzetnik sam ne može” u svijesti svih onih koji s nama odluče surađivati.

Postojimo od 2016. godine, a obzirom na narav i vrstu posla kojeg obavljamo, naša osnovna misao vodilja jest: “Najskuplji je jeftin računovođa”.

Prioritet stavljamo na potpunu posvećenost svakom klijentu sukladno specifičnostima njegova poslovanja jer nam je poslovanje naših klijenata iznimno važno.

Uspjeh mjerimo kroz kvalitetu, obostrano zadovoljstvo i dugoročnost poslovnih odnosa s našim partnerima, a povjerenje i profesionalnost su osnovna načela našeg rada.

Po čemu smo drugačiji?

Prije svega, vrlo smo izbirljivi u sklapanju ugovora o poslovnoj suradnji i pružanju knjigovodstvenih usluga. No, jednom kada vi odaberete nas, i mi Vas, tada svojim klijentima jamčimo da kod nas nikada neće biti samo broj, a zakonitost, urednost i ažurnost njihova poslovanja i nama povjerenih knjigovodstvenih poslova, postaje naš apsolutni prioritet. Kod nas ne postoje glupa i suvišna pitanja, i ne postoji previše pitanja. Otvoreni smo za svako Vaše pitanje, konstruktivnu kritiku i sugestiju. Vjerujemo da je svatko stvoren da bi se nečime bavio, da bi ostvario sebe i svoju poslovnu svrhu, a poslovno savjetovanje, knjigovodstvo i briga o porezima, naše je poslanje i u tome smo najbolji.

Ivana Diković Božac

Direktor

SVRHA, MISIJA I VIZIJA

Financijskim, administrativnim i računovodstvenim znanjima i vještinama, konstantnom edukacijom i usavršavanjem, osluškujući želje i potrebe poduzetnika, biti na usluzi onima koji trebaju kvalitetan, pouzdan i ažuran računovodstveni segment poslovanja, stvarajući na taj način dodanu vrijednost svim dionicima i društvu u cjelini.