Investiranje u poduzetničku ideju

Imate li poduzetničku ideju za koju živite, jedva čekate da ju realizirate ali trebate financijska sredstva, javite nam se da popričamo.


Naime, vjerujemo u kreativne, proaktivne i ambiciozne pojedince koji svojim idejama mijenjaju prije svega svoj svijet, a potom i svijet društva u cjelini. Zbog toga smo otvoreni za investiranje u Vaš posao.


Naravno, ako nas svojim stavom, vjerom u sebe, entuzijazmom i profesionalizmom uvjerite kako ste baš vi taj netko kojeg trebamo poduprijeti.


Da li to znači da dajemo kredite ili bespovratna sredstva?
Ne.


To znači da ćemo ući u zajednički poslovni pothvat kroz osnivanje društva sa ograničenom odgovornošću u kojem smo mi vlasnici, i zakonski zastupnici, a vi djelatnik koji si samostalno kreira svoje radno vrijeme, radne obveze i zadatke.

Postupak je sljedeći:

  1. Vršimo procjenu projekta na način da istražujemo tržište, konkurenciju, profitabilnost i rok povrata investicije;
  2. Ako projekt bude ocijenjen kao dugoročno održiv i profitabilan, osnivamo trgovačko društvo sa temeljnim kapitalom od 20.000,00 kuna
  3. Nabavlja se imovina potrebna za početak poslovanja, iznajmljuje poslovni prostor ukoliko je potrebno zbog prirode djelatnosti i postavljaju se ostali temelji za početak poslovanja
  4. Zapošljavamo Vas u društvo na puno ili nepuno radno vrijeme kao direktora, ovisno o procijenjenim troškovima i koristima
  5. Krećete sa radom, samostalno kreirajući svoje radno vrijeme, radne obveze i zadatke
  6. Solvens vam vodi poslovne knjige, i naplaćuje tržišnu cijenu usluge knjigovodstva. Slobodno nam se obraćate sa bilo kojim pitanjem ili izazovom koji se pojavi, jer za sve postoji rješenje
  7. Krećete sa ostvarivanjem prihoda, ulažete u marketing, radujete se svakom novom kupcu znajući kako ćete zadovoljiti nečiju potrebu za Vašim dobrima/uslugama. Prihodi polako rastu, premašuju troškove, počinjete ostvarivati dobit.
  8. U trenutku u kojem će novoosnovano poduzeće biti u mogućnosti kroz isplatu dobiti Solvensu isplatiti uloženo uvećano za unaprijed dogovoreni postotak neto dobiti, Solvens vam prepušta 100% svog vlasničkog udjela, a vi nastavljate samostalno poslovati i kreirati svoju poslovnu politiku.
  9. Bez ikakve obaveze, tada birate da li Vam mi nastavljamo voditi poslovne knjige ili ćete se opredijeliti za nekog trećeg.