Knjigovodstvo i porezno savjetovanje

Svima koji žele bezbrižno poslovati, znajući da u pozadini netko brine o ispravnosti, zakonitosti i urednom poslovanju, želimo dobrodošlicu u naš ured.

Vodimo poslovne knjige za:

 • Poduzeća
 • Obrte
 • Slobodna zanimanja

I naravno da želimo nove klijente, želimo sudjelovati u što više lijepih i kvalitetnih poslovnih priča, ali ne pod svaku cijenu. Namjera nam je da budemo prepoznati kao ured koji posluje pošteno, moralno i kvalitetno, te da našem klijentu bude čast pričati o uredu kojemu je povjerio svoje poslovne knjige. Također, želimo da i nama bude čast da radimo s baš s Vama.

Suradnju možemo ostvariti i iz nje međusobno profitirati ukoliko:

 • Obožavate svoj posao baš kao što mi obožavamo naš;
 • Želite da Vam knjigovodstveni dio poslovanja bude uredan, posložen i transparentan na način da na spomen nadzora Porezne uprave nema potrebe za bojazni već da zajedno i s ponosom pokažemo kako se radi;
 • Spremni ste na suradnju na način da na vrijeme donosite dokumentaciju u knjigovodstvo, rado odgovarate na naša pitanja ili eventualne nedoumice;
 • Vam porezi i plaćanje istih ne predstavljaju ograničenje ili „problem“ u poslovanju, već ste svjesni da što bolje i više radite, sa zadovoljstvom plaćate više poreza;
 • Očekujete od nas samo najbolje, na način da uslugu pružamo sukladno dogovoru i da ćemo osim onoga što definiramo ugovorom, kroz pozitivnu energiju koju ulažemo u svoj rad dati i mnogo više. Naročito kroz partnerski odnos koji s godinama razvijamo sa državnim institucijama i agencijama.
 • Da imate razumijevanja kada dođe do pogreške s naše strane, jer ćemo Vas o istoj uvijek obavijestiti i izvršiti korekciju. A ponekad ćete je možda otkriti i Vi sami, događa se. Nismo savršeni iako tome težimo.
 • Da ne očekujete da na svako Vaše pitanje imamo promptni odgovor. Nemamo ga uvijek i ne želimo Vam prenijeti pogrešnu informaciju. Uvijek si uzmemo vremena da određeno pitanje u čiji odgovor nismo sigurni detaljno istražimo te Vam tada ponudimo odgovor iza kojeg stojimo u potpunosti.
 • Ste svjesni da knjigovođa nije čarobnjak koji može utjecati na to platite manje poreza. Uvijek ćemo Vam savjetovati na koji način porezno planirati, predložiti konkretne zakonom dozvoljene korake, međutim ne bavimo se prijevarnim radnjama i poreznim utajama, niti u slučaju da želite potpisati kako je na Vašu vlastitu odgovornost. Čak štoviše, iznimno smo ponosni kada baš naš klijent divno radi, ostvaruje visoku dobit ili dohodak na koji plaća odgovarajući porez.
 • Vam Cijena nije isključivi i jedini kriterij odabira knjigovođe.

Ako ste se pronašli u većini onoga što tražimo, ili ste spremni mijenjati svoja trenutna uvjerenja jer Vam ne služe, zatražite našu ponudu:

[]
1 Step 1
Ime i prezime
Naziv poduzeća
Glavna djelatnost:
Glavna djelatnost:
Obveznik vođenja robno-materijalnog knjigovodstva:
Da li je poduzeće/obrt u sustavu PDV-a?
Broj ulaznih računa mjesečno
Broj izlaznih računa mjesečno
Broj putnih naloga mjesečno:
Kontakt telefon:
Dodatna napomena
0 /
Obavezan privitak za već osnovane poduzetnike koji žele mijenjati knjigovodstvo*obavezan privitak za već osnovane poduzetnike koji žele mijenjati knjigovodstvo
cloud_uploadBruto bilanca
Obavezan privitak za već osnovane poduzetnike koji žele mijenjati knjigovodstvo*
cloud_uploadPorezno knjigovodstvena kartica porezne uprave
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right